ن بلدم من هستم من خيلي نگاه عميقي به برنامه هاي فني دارم و چرا فضاي اين گروه به گونه اي هست كه نگران ميته
باشند نه اينكه نقد كنند تا برنامه بهتر شود. در آن روز فكر مي كردم
اينطور كه اينها انتقاد مي كنند يعني اينكه گذشته خودشان را فرامو
Welco
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۴ آبان ۱۳۹۷ساعت:
۱۱:۰۹:۲۸ توسط:jdevcloud موضوع:
نظرات (0)
وضعيت خودم براي تهيه حدول تمرين بدست آوردم اما چيزي كه بيشتر در ذهنم
نشست و تا كنون ذهنم را درگير كرده بخش ورزشي برنامه نيشرايط نامناسب و
نبود زمان كافي و تاريكي هوا برگزار شد. اين داستان به همين جا ختم نمي شود
براي من كه در سبزكاران هميشه پس از اجراي برنامه ها جلسات ارزيابي داريم
پديده اي عجيب و دور از ذه
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۴ آبان ۱۳۹۷ساعت:
۱۱:۰۹:۲۱ توسط:jdevcloud موضوع:
نظرات (0)
طرز تهيهي پاستاي تورتليني با ادويه كاري در اين مطلب طرز تهيه تورتليني نوعي پاستاي كوچك حلقهايشكل و مغزپُر ايتاليايي را به شما آموزش مي دهيم. به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران جوان ؛ تورتليني نوعي پاستاي كوچك حلقهايشكل و مغزپُر ايتاليايي است كه درون خمير آن را ابتدا با مواد گوناگوني پر ميكنند و سپس دو طرف خمير را به صورتي كه شبيه حلقه يا كلاه شود روي هم ميآورند. امروز تصميم داريم شما را با روش تهيهي پاستاي تورتليني با كاري آشنا كنيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
كره: 50 گرم
نخود فرنگي: 200 گرم
ژامبون دودي: 50 گرم
پودر كاري: دو قاشق چايخوري
پاستاي تورتليني: 400 گرم
پنير پارمسان رنده شده: 50 گرم
خامه: دويست ميلي گرم
نمك و فلفل: به ميزان لازم
جعفري: به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
نيمي از كره را در ظرفي ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم. وقتي كره ذوب شد، نخودفرنگي و ژامبون خرد شده را به آن اضافه ميكنيم. حرارت را كم ميكنيم و نخودفرنگي و ژامبون را به مدت ده دقيقه روي حرارت ملايم تفت ميدهيم.
پودر كاري را به مواد قبلي ميافزاييم.
پاستا را به همراه پنير پارمسان و خامه به مواد قبلي افزوده و در پايان، نمك و فلفل را اضافه ميكنيم. پس از چند دقيقه تفت دادن مواد، پاستاي ما آماده است. آن را در ظرفي مناسب ريخته و با برگهاي جعفري، تزيين ميكنيم.
منبع:تابناك
برچسب:
طرز تهيهي پاستاي تورتليني با ادويه كاري،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱ آبان ۱۳۹۷ساعت:
۰۱:۵۶:۵۹ توسط:jdevcloud موضوع:
نظرات (0)